Tijdens NLdoet 2017 is er op allerlei locaties van Arduin weer volop geklust, geschilderd en schoongemaakt. Zo staken Raad van Bestuur Peter van Wijk en manager Leny Hamoen de handen uit de mouwen voor de schoonmaakklus bij de Landschuurweg in Veere. De boel is lekker opgefrist en de medewerkers en cliënten zijn hen erg dankbaar!  En cliënten en medewerkers van de Julianastraat in Wissenkerke zijn heel blij met hun nieuwe tuin. Hun dank gaat uit naar alle vrijwilligers van Stichting Present en de financiële bijdrage van het Oranjefonds en Stichting Graniet.

 

De burgemeester op bezoek

De burgemeester van Veere, Rob van der Zwaag, liet zijn groene vingers zien in de Middelburgsestraat in Koudekerke en hielp bij het opfrissen van de tuin. De cliënten van de Seisweg in Middelburg klusten samen met vrijwilligers aan een splinternieuwe tuinset. Dankzij de inzet van Stichting Present zitten zij er deze zomer goed bij.

 

Verven en opknappen

Ook de kasteelstraat in Middelburg is opgefleurd en prachtig aangekleed met dank aan de leden van de ChristenUnie. En in Heinkenszand knapten vrijwilligers en ouders van de cliënten locatie Stenevate op. Zij pakten de verfkwast en deelden de locatie opnieuw in met hier en daar nieuwe aankleding om het helemaal af te maken. Bij Manage Paardoes onderging de kantine een ware opknapbeurt. Vrijwilligers verfden hier de muren en deuren en ook de barkrukken werden aangepakt.

 

Namens alle medewerkers en cliënten van Arduin, Bedankt!

 

Wil jij weten wat onze vrijwilligers het heel jaar door allemaal doen bij Arduin? Volg ons op Facebook: Vrijwilligers Stichting Arduin

nldoet2017